Què fer

escaladaLes altes parets calcàries tant característiques del massís del Montsec, quasi verticals, són un lloc conegut per els amants de l’escalada, on poden trobar parets de fins a 500m, amb una roca de gran qualitat que permet la pràctica d’aquest esport, amb un variat repertori de pistes de diferents dificultats, segons el grau d’experiència de cadascú. El congost de Terradets, Vilanova de Meià o Sant Llorenç de Montgai, entre d’altres, són llocs fantàstics per practicar aquest esport.

Aquestes son algunes de les entitats organitzadores:

bttEl Centre BTT Montsec-la Noguera, ens proposa 19 rutes, 4 variants i 3 enllaços amb circuits amb diferents nivells de dificultat, amb una longitud total de 490 quilòmetres. Aquestes rutes senyalitzades i pensades per a tot tipus de públic arrenquen des 5 punts de sortida: Monestir de Santa Maria de Bellpuig de Les Avellanes, Tartareu, Os de Balaguer, Fontdepou i Càmping d´Àger i compten amb 2 punts d´acollida ubicats al Càmping de la Vall d´Àger i del Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes.

Més informació:

PaintBallEl nostre entorn està ple d’ofertes d’activitats divertides i emocionants com fer una ruta en quad, fer una partida de Paintball, practicar el tir amb arc, fer un descens de barrancs, rafting i fins i tot fer un vol en globus.

Aquestes son algunes de les entitats organitzadores:

 

SenderismeEl Montsec et convida a practicar l´excursionisme, el senderisme a través dels anomenats GR, o senders de gran recorregut, o a passejar plàcidament pels seus camins i rutes. La gran amplitud del territori ens permet gaudir de diferents nivells d´exigència en les rutes de senderisme, des de itineraris d´alta muntanya fins l´aiguabarreig de la vall del Segre. Factors que permeten, que aquesta sigui una activitat a l'abast de tothom.

Més informació:

 

EsquiAquaticCaiac i Piragüisme:

El territori que envolta l´Hotel Santuari compren gran número de rius i llacs on practicar el piragüisme, i també els embassaments i pantans que atrauen entusiastes de tot arreu per la tranquil•litat de les seves aigües.

Esquí Nàutic:

L’Embassament de Terradets ofereix les característiques ideal per la pràctica d’aquest esport en què es combinen la velocitat i l´agilitat per mantenir l´equilibri sobre l´aigua, alhora que permet el contacte directe amb la natura

 Aquestes son algunes de les entitats organitzadores:

activitat01El Montsec és a hores d’ara, una de les millors zones de vol d’Europa per a la pràctica del vol lliure gràcies als corrents tèrmics i als majestuosos penya-segats.

La Vall d’Àger i el cim del Cogulló i Sant Alís a Vilanova de Meià són una bona zona pels amants d’esports d’aire com l’ala delta o el parapent. Ens trobem davant d´una zona de vol excepcional per la pràctica del Vol Lliure, amb una tradició de vol lliure de 20 anys, a la zona s'ha organitzat campionats nacionals i internacionals, especialment el Campionat del Món d'ala delta el 1995, donant una projecció internacional que fa que la zona sigui freqüentada per voladors de tot el món.

Aquestes son algunes de les entitats organitzadores:

Hotel Santuari

Pla del Reial s/n,

25600-Balaguer (Lleida)    

Tel. 973 449 617

rest_santuari@hotmail.com

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.